Eesti Toitlustajate Aastakonverents 2020: Kuhu edasi?
Üldinfo
Saada sõbrale Toimumise kuupäev: 21.10.2020 - 21.10.2020 Registreerimise lõpp: 05.10.2020 Kestvus: 8,8 AT Asukoht: Kultuurikatel Hind: 239 € + kmMõni kokk ja restoraniärimees lihtsalt jaksab! Aastad lähevad mööda, naabrid loobuvad ja vahetuvad lausa regulaarselt, kuid nemad püsivad ikka nooruslikud, innovatiivsed ja edukad. Kust nad küll selle energia võtavad? Nagu ei pingutakski, aina naudivad oma tööd.
Paljud mõtlevad, et muidugi on lihtne olla õnnelik ja energiline, kui hästi läheb. Need, kes aga ise selles rollis on, mõistavad, et hästi läheb eelkõige siis, kui olla õnnelik ja teha seda mida armastad.
Kuidas loovad ja hoiavad oma restorane Eesti parimad? Kas asi on innovatiivsuses ning moodsates lahendustes? Või hoopis klassika ning traditsioonide austamises?
Milliseid roogasid kliendid täna austavad? Milline teenindus neid kütkestab? Millist restorani nad ikka ja jälle külastavad? Kas toitlustusmaailma trende juhivad kliendid või toitlustajad?
Kuna toitlustussektor on ärilises mõttes üks keerulisemaid, kus läbi lüüa, tekib paljudel küsimus, et kuidas siis ikkagi edukas olla ja luua klientidele parimat väärtust?
Ühest vastust sellele ei ole, sest kokkamist ei nimetata asjata kunstiks, mitte teaduseks. Konverentsil on osalejaid inspireerimas Eesti gastronoomia arvamusliidrid, kes arutlevad seljad koos, kuidas ning kuhu suunas minna, et Eesti toitlustussektor õitseks, kasvaks ning lõhnaks taevalikult
Üks on kindel – toitumine ei kao ühegi kriisi tagajärjel.
Konverents toimub saalis, kuid soovi korral on võimalik osaleda ka veebis otseülekande vahendusel ning küsida reaalajas esinejatelt küsimusi. Hind on mõlemal juhul sama.
Programm
Registreerimine ja hommikukohv
09:00 - 10:00
Kohvi ja kohvikokteile serveerivad Kafo baristad
Konverentsi avasõna
10:00 - 10:15
-
Maitseelamused Catering Peakokk, Restoranide MeatMarket, Cookbook, Truffe, Werner, Rahva Resto ning Fabrik partner
Kas zerowaste on tuleviku normaalsus? Kas restoranipidajad peaksid panustama talupidamisele?
10:15 - 11:15
-
Hestia Hotel Laulasmaa Spa peakokk, Eesti kulinaaria instituudi liige
-
Fotografiska peakokk, Eesti kulinaaria instituudi liige, aasta kokk 2008, Bocuse d’Or finalist
Trendid, Uskumused, Mõjutused, Harjumused
11:15 - 12:00
-
NOA restorani peakokk, Restoranide Tuljak, OKO, NCH, Paju Villa partner, Eesti kulinaaria instituudi liige, Parim kokk 2007, Bocuse d’Ori finalist
Lõuna serveerivad Tartu tippkokad
12:00 - 13:00
-
Cafe Truffee ja Meat Market peakokk
-
Restoran Fii peakokk
-
Restorani Joyce ja V Spaahotelli peakokk
Tagasi juurte juurde: Kas klassika on tulevik?
13:00 - 13:45
-
Dimitri Demjanov (kooskõlastamisel)
Eesti Kulinaaria Instituudi asutaja, Bocuse d’Or Europe 2020 president, Restorani Gloria peakokk
Kuidas teha Lisamüüki?
13:45 - 14:15
-
Restoranide Leib ja Umami peremees, teenindaja ja sommeljee
Kohvipaus koos suupistetega
15:00 - 15:25
Kuidas hoida kvaliteet stabiilselt kõrgel?
15:25 - 15:55
-
Restoran Tchaikovsky peakokk, Bocuse d`Or Eesti Akadeemia ja Eesti Kulinaaria instituudi liige
Hea teenindus, mis tagasi ei kuku
15:55 - 16:25
-
restoranide ÜLO, Rataskaevu 16, Väike Rataskaevu ning Pegasus partner
Kokkuvõtted ja lõpetamine
16:25 - 16:40
-
Maitseelamused Catering Peakokk, Restoranide MeatMarket, Cookbook, Truffe, Werner, Rahva Resto ning Fabrik partner
Õppekorralduse alused
Sündmuse tüüp:
Konverents
Lektorite arv:
11
Sihtrühm:
Õppemeetodid:
Õppe kestvus 8,8 AT. Interaktiivne loeng ning auditooriumi kaasatus.
Loobumistingimused:
Tellimusest taganemine on võimalik kui sündmuseni on jäänud rohkem kui 30 päeva (100% Tasu tagastatakse Kliendile). Osaline taganemine on võimalik 29 - 15 kalendripäeva enne Sündmuse toimumist (50% Tasu tagastatakse Kliendile). Tasu ei tagastata Kliendile ning arve kuulub tasumisele, kui sündmuseni on jäänud vähem kui 15 päeva. Tellimusest taganemiseks esitab Klient EKKKle e-kirja teel taotluse (info@eestikonverentsikeskus.ee), kuhu märgib Sündmuse nime ja kuupäeva ning osaleja nime, millest soovib taganeda.
Vaidluste lahendamise kord: Kõik konfliktid ning arusaamatused koolitatava ja koolitaja vahel lahendatakse kirjalike läbirääkimiste teel. Kaebustele reageeritakse seitsme tööpäeva jooksul koolituste ja konverentside projektijuhi ning tegevjuhi poolt. Kui kokkulepet ei saavutata, kuuluvad vaidlused lahendamisele kohtu poolt seadusega sätestatud korras.
Projektijuht:
Erik Perlin
Toitlustus:
Jah
* Eesti Koolitus ja Konverentsikeskus jätab endale õiguse teha kavas muudatusi.