Eesti Energeetika aastakonverents 2025: Energeetika ja tööstus – tandem, mis päästab Eesti majanduse

Üldinfo

Toimumise kuupäev: 18.02.2025 Registreerimise lõpp: 13.02.2025 Kestvus: 7 AT Asukoht: Noblesner, Nobeli saal Hind: 129 € + km
Meie sooduspakkumistega liitujatele kehtib soodushind kuni 5. novembrini Soodushind: 99 € + km
LIITU SOODUSPAKKUMISTEGA -30%

Eesti Energeetika aastakonverents 2025: Energeetika ja tööstus – tandem, mis päästab Eesti majanduse

Eesti energeetikakonverents keskendub energeetika rollile Eestis majanduskasvus ja regiooni turvalisuses. Need on küll aastate jooksul tuttavaks saanud märksõnad, kuid areng, sammud tuleviku suunas ja otsused on jätkuvalt õhus. Otsustamatus ja lõputud kõhklused pisendavad meie konkurentsivõimet ega meelita Eestisse energiamahukaid investeeringuid. Ka kodune ettevõtlus ootab selgust, milliseks kujuneb Eesti energiapoliitika ja kas see arvestab tööstuse tähtsust Eesti majanduse arenemisel. Majanduskriis ja Ukraina sõda peaks olema kui kiirendi meie tuleviku-otsuste tegemisel, aga ometi seda ei ole. Tänavune konverents toimub ajal, mil Eesti on end just lahti ühendanud Venemaa elektrisüsteemist ja me saame teha vahekokkuvõtte selle sammu õnnestumisest, aga ka tähendusest. Just neil teemadel räägivad Eesti Päevalehe ja Delfi energeetikakonverentsil Eesti energeetika otsustajad, ettevõtjad, investorid ja poliitikud. Otsime koos lahendusi, selgust ja ka otsustamisjulgust!

Konverentsi programmi avaldame 15. novembril, kuid seni soovitame registreeruda eriti soodsa hinnaga, vaid 99 €+km! Erihind kehtib kuni 5. novembrini.

Advertisement banner

Programm

18.02.2025


Õppekorralduse alused

Sündmuse tüüp:

Konverents

Lektorite arv:

9

Sihtrühm:

Õppemeetodid:

Õppe kestvus 7 AT. Interaktiivne loeng, auditooriumi kaasatus ning juhtumite analüüs. Palun tutvuda ka kvaliteedi tagamise alustega.

Loobumistingimused:

Tellimusest taganemine on võimalik kui sündmuseni on jäänud rohkem kui 30 päeva (100% Tasu tagastatakse Kliendile). Osaline taganemine on võimalik 29 – 15 kalendripäeva enne Sündmuse toimumist (50% Tasu tagastatakse Kliendile). Tasu ei tagastata Kliendile ning arve kuulub tasumisele, kui sündmuseni on jäänud vähem kui 15 päeva. Tellimusest taganemiseks esitab Klient EKKKle e-kirja teel taotluse (info@eestikonverentsikeskus.ee), kuhu märgib Sündmuse nime ja kuupäeva ning osaleja nime, millest soovib taganeda.

Vaidluste lahendamise kord: Kõik konfliktid ning arusaamatused koolitatava ja koolitaja vahel lahendatakse kirjalike läbirääkimiste teel. Kaebustele reageeritakse seitsme tööpäeva jooksul koolituste ja konverentside projektijuhi ning tegevjuhi poolt. Kui kokkulepet ei saavutata, kuuluvad vaidlused lahendamisele kohtu poolt seadusega sätestatud korras.

Projektijuht:

Eveli Reitelmann

Toitlustus:

Jah

* Koolituse autoriõigus kuulub Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskusele. Programmi sisu kopeerimine keelatud. Jätame endale õiguse teha kavas muudatusi.