Eesti Toitlustajate Aastakonverents 2019: Loomingut, armastust ja soola!

Üldinfo

Toimumise kuupäev: 09.10.2019 - 09.10.2019 Registreerimise lõpp: 07.10.2019 Kestvus: Asukoht: Laitse Graniitvilla (Laitse, Kernu vald, Harjumaa) Hind: 269 € + km
LIITU SOODUSPAKKUMISTEGA -30%

Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner.

Hõrgud road, särasilmne teenindus ning hubane interjöör on komplekt, mis ei jäta külmaks kedagi. Kuidas sellist tasakaalu saavutada ja mis veel tähtsam – hoida?

Toitlustusettevõtetele esitavad täna suurt väljakutset sobiva personali leidmine ja selle püsima jäämine. Y generatsiooni ootused tööandjatele on sootuks teised kui need on olnud seni. Kuidas saada atraktiivseks tööandjaks, kuhu parimad ennast ise pakkuma tulevad? Milline peab olema väljaõpe, mis tagab ootuspärase teeninduse?

Konverentsi eesmärk on tõsta Eesti toitlustuskohtade taset, nii klienditeeninduse, toidu valiku kui ka üldise kvaliteedi osas. Gastronoomia valdkonna arvamusliidrid räägivad 2020. aasta kõige aktuaalsematel ning põnevamatel teemadel.

Konverentsi läbinu teab, kuhu suunas liiguvad gastronoomia tulevikutrendid ning millises suunas muutuvad kliendivajadused.

Advertisement banner

Programm

Registreerimine ja hommikukohv koos suupistetega


09:20 - 10:00

Konverentsi avasõna


10:00 - 10:15

  • Rain Tunger

    Rain Tunger

    restoranide ÜLO, Rataskaevu 16, Väike Rataskaevu ning Pegasus partner

Kuidas siseneda restoraniärist jaemüüki?


10:15 - 10:55

  • Kas orgaaniline kasv või võimendusega kasv?
  • Kas kohvikuäri väärtused sobivad tootmisettevõttele?
  • Jaeklientide/kettide valik
  • Tootearendus, testimine, lõpptarbija ootustele vastamine
  • Masinad või inimesed?
  • High end koogikunst, laiatarbe koogikunst

Iga detail on oluline - toitlustuskoht, mis kutsub sööma


10:55 - 11:25

  • Klišee: kuidas meeldida kõigile?
  • Meeskonna loomine
  • Atmosfäär ja elamused
  • Kestev protsess
  • Kuidas olla eriline küllastunud restoranimaailmas?

Kohvipaus


11:25 - 11:45

Teenindaja miinimum koolitusproramm, mis tagab ootustele vastava teeninduse


11:45 - 12:25

Olen pidanud korduvalt ümbermõtestama seda, milles seisneb teeninduse väärtus, kuidas ja kust see tekib. See teadmine on olnud koolituste loome aluseks--mis on selle sisu, metoodika, järeltegevused, rakendamine.

Meie alal puutume kokku, tahame või ei taha, efektiivse  ja optimaalse majandamisega. Tehes mingi kulu, ootame vähemasti 10 kordset tulemit. Kas ka teeninduskoolituses on nii? Kas on olemas mingi miinimum, mis toob nii palju tagasi? Aga äkki toob 100 korda?

Millised on kliendi vajadused täna ja tulevikus?


12:25 - 13:05

  • Piret Pusse

    Piret Pusse

    Restoran Noot sous-chef, Aasta Kokk 2017 ja Bocuse d\\\'Or 2019 kandidaat

  • Kes on meie kliendid täna?
  • Klientide sihtkohad tänasel päeval
  • Väikelinnade ja Tallinna erinevus menüü koostamisel
  • Klientide eelistused, vajadused ja soovid
  • Kuhu suundub Eesti köök?

Lõuna


13:05 - 14:00

Toitlustusasutuste TOP 3 juriidilised murekohad


14:00 - 14:45

  • Marko Saag

    Marko Saag

    ATTELA Advokaadibüroo OÜ partner/vandeadvokaat; TalTech finantsarvestuse õppetooli rahvusvahelise maksunduse lektor

  • Top 3 töövaidluskomisjoni teemad toitlustusasutuste valdkonnas
  • Kuidas ennetada?
  • Mida kaevatakse töötaja poolt?
  • Millised on tavapärased lahendid?
  • Kuidas ennast ettevõtjana kaitsta?

Kuidas hoida Y generatsiooni töötajaid teenindussektoris tööl?


14:45 - 15:30

  • Kaisi Kask

    Kaisi Kask

    LHV Panga aktiivmüügiga tegeleva meeskonna juht ja coach

  • Kuidas luua sellist töökeskkonda, et Y gereratsioon tööle tulla tahaks?
  • Mida nad ootavad?
  • Mis on nende jaoks oluline?
  • Kuidas neid tööl hoida ning motiveerida?

Konverentsi lõpetamine


15:30 - 15:40

Rain Tunger

Õppekorralduse alused

Sündmuse tüüp:

Konverents

Lektorite arv:

7

Sihtrühm:

Toitlustusettevõtete juhid (sh catering), peakokad, teenidusjuhid ning kõik teised teemast huvitatud isikud.

Õppemeetodid:

Õppe kestvus 6 AT. Interaktiivne loeng ning auditooriumi kaasatus.

Loobumistingimused:

Kirjalikul teavitamisel 100% maksumusest kuni 17.09.2019; 50% maksumusest ajavahemikul 18.09 – 01.10.2019. Kui loobutakse hiljem kui 01.10.2019 osavõtutasu ei tagastata ning arve kuulub tasumisele.

Vaidluste lahendamise kord: Kõik konfliktid ning arusaamatused koolitatava ja koolitaja vahel lahendatakse kirjalike läbirääkimiste teel. Kaebustele reageeritakse seitsme tööpäeva jooksul koolituste ja konverentside projektijuhi ning tegevjuhi poolt. Kui kokkulepet ei saavutata, kuuluvad vaidlused lahendamisele kohtu poolt seadusega sätestatud korras.

Projektijuht:

Mari Teppo, eriprojektide juht

Toitlustus:

Jah

*Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus jätab endale õiguse teha kavas muudatusi.