ÄRIETIKETI SEMINAR: Maailm muutub – kas ka kombed?

Üldinfo

Toimumise kuupäev: 23.11.2011 - 23.11.2011 Registreerimise lõpp: 15.11.2011 Kestvus: Asukoht: Sokos Hotel Viru (Viru väljak 4, Tallinn) Hind: 110.00 € + km
LIITU SOODUSPAKKUMISTEGA -30%

Seminari eesmärk on ületada kõhklused etiketiküsimustes, tunda end  igas olukorras kindlana, toimides edaspidi rahvusvaheliste etiketinormide kohaselt. Heade kommete valdamine kuulub lahutamatu osana ärisuhete – ja muidugi ka igapäevaellu. Igal ettevõtte esindajal on suur roll maine kujundamisel. Seminari eesmärk on pakkuda organisatsiooni esindamise ja rahvusvahelistumise toetuseks teavet, kasulikke nõuandeid toidu-, joogi- ja kultuuriliste ning ettevõtete vahelise koostöö etiketist.

Advertisement banner

Programm

Registreerumine ja hommikukohv


09:00 - 09:30

Ärietikett ja ametlike vastuvõttude korraldamine


09:30 - 11:00

Maaja Kallast

  • Ärietikett Euroopa Liidus ja mujal maailmas
  • Käitumine etiketireeglite kohaselt alustades lihtsatest koosolekutest ja lõpetades rahvusvaheliste kõrgetasemeliste kohtumistega
  • Tervitused, tänu ja tähelepanuavaldused
  • Suhtlemisetikett
  • Ametlikud  vastuvõtud ja nende korraldamine

Maaja Kallast on elukutseline pedagoog ja käitumiskultuuriõpetaja. Ta on Eesti Juhi Abi Ühingu auliige. Praegu õpetab etiketti, Euroopa Liidu kultuure ning ärisuhtlust erinevates ülikoolides. Tema sulest on ilmunud neli etiketialast raamatut: “Oh ajad, oh kombed” ning 3-osaline sari „Käitumise kuldvara“.

Kohvipaus


11:00 - 11:15

Seminar jätkub


11:15 - 13:00

Maaja Kallast

  • Ametlikud  vastuvõtud ja nende korraldamine
  • Kuidas riietuda vastavalt kutsel märgitule?
  • Milles vastuvõttudel kõige enim eksitakse?
  • Lauakatmine ja lauakombed?

Lõunapaus


13:00 - 14:00

Joogietikett


14:00 - 16:00

Anne Roosipõld

Erinevate vastuvõttude joogietikett

  • Joogietikett
  • Õpetus veinide serveerimisest, veinide ja toitude sobitamisest.
  • Millist veini valida aperatiiviks, ärilõunale, pidulikule õhtusöögile, furšettlauale. kuidas lugeda veinikaarti restoranis, kuidas hinnata veinide kvaliteeti ja klaaside tähtsusest veinide valimisel. 

Anne Roosipõld on töötanud 10 aastat õppejõuna- koolitajana, viimased 4 aastat Mainori Kõrgkoolis. Enne seda aga töötanud aastaid praktikuna ettevõtetes, mille tegevusalaks oli toitlustus ja meelelahutus. Etiketi ja klienditeenindusega on oma igapäevases töös tihedalt kokku puutunud, korraldanud suurüritusi, vastuvõtte, organiseerinud toitlustuse pakkumist jne. On raamatute „Restoraniteenindus“ ja „Toitlustamise alused“ kaasautor. Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni liige ja Eeati Turismihariduse Liidu aseesimees

Õppekorralduse alused

Sündmuse tüüp:

Seminar

Lektorite arv:

Sihtrühm:

Õppemeetodid:

Loobumistingimused:

Projektijuht:

Toitlustus:

Ei