Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner.
Hõrgud road, särasilmne teenindus ning hubane interjöör on komplekt, mis ei jäta külmaks kedagi. Kuidas sellist tasakaalu saavutada ja mis veel tähtsam – hoida?
Toitlustusettevõtetele esitavad täna suurt väljakutset sobiva personali leidmine ja selle püsima jäämine. Y generatsiooni ootused tööandjatele on sootuks teised kui need on olnud seni. Kuidas saada atraktiivseks tööandjaks, kuhu parimad ennast ise pakkuma tulevad? Milline peab olema väljaõpe, mis tagab ootuspärase teeninduse?
Konverentsi eesmärk on tõsta Eesti toitlustuskohtade taset, nii klienditeeninduse, toidu valiku kui ka üldise kvaliteedi osas. Gastronoomia valdkonna arvamusliidrid räägivad 2020. aasta kõige aktuaalsematel ning põnevamatel teemadel.
Konverentsi läbinu teab, kuhu suunas liiguvad gastronoomia tulevikutrendid ning millises suunas muutuvad kliendivajadused.
