Mõni kokk ja restoraniärimees lihtsalt jaksab! Aastad lähevad mööda, naabrid loobuvad ja vahetuvad lausa regulaarselt, kuid nemad püsivad ikka nooruslikud, innovatiivsed ja edukad. Kust nad küll selle energia võtavad? Nagu ei pingutakski, aina naudivad oma tööd.
Paljud mõtlevad, et muidugi on lihtne olla õnnelik ja energiline, kui hästi läheb. Need, kes aga ise selles rollis on, mõistavad, et hästi läheb eelkõige siis, kui olla õnnelik ja teha seda mida armastad.
Kuidas loovad ja hoiavad oma restorane Eesti parimad? Kas asi on innovatiivsuses ning moodsates lahendustes? Või hoopis klassika ning traditsioonide austamises?
Milliseid roogasid kliendid täna austavad? Milline teenindus neid kütkestab? Millist restorani nad ikka ja jälle külastavad? Kas toitlustusmaailma trende juhivad kliendid või toitlustajad?
Kuna toitlustussektor on ärilises mõttes üks keerulisemaid, kus läbi lüüa, tekib paljudel küsimus, et kuidas siis ikkagi edukas olla ja luua klientidele parimat väärtust?
Ühest vastust sellele ei ole, sest kokkamist ei nimetata asjata kunstiks, mitte teaduseks. Konverentsil on osalejaid inspireerimas Eesti gastronoomia arvamusliidrid, kes arutlevad seljad koos, kuidas ning kuhu suunas minna, et Eesti toitlustussektor õitseks, kasvaks ning lõhnaks taevalikult
Üks on kindel – toitumine ei kao ühegi kriisi tagajärjel.
Konverents toimub saalis, kuid soovi korral on võimalik osaleda ka veebis otseülekande vahendusel ning küsida reaalajas esinejatelt küsimusi. Hind on mõlemal juhul sama.